Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 


Rijkswaterstaat is met de sonar boot aan het zoeken in het water.
Foto's: FPMB Erik Haverhals

 

Auto in water gevonden tijdens zoektocht naar gehandicapte Hebe (10) en begeleidster in Waspik
RAAMSDONKSVEER - Rond 16.35 uur is er een voertuig in het water gevonden aan de Hooiweg in Waspik. Het is niet bekend of het gaat om de auto van Sanne, de begeleidster van de 10-jarige Hebe, die sinds maandagavond samen worden vermist. De politie zoekt sinds 14.30 uur met een veteranenteam naar de twee omdat er zorgen zijn over het welzijn van Hebe. De tiener is gehandicapt en heeft 24 uur zorg nodig.

Bron: bd.nl

 

UPDATE: GEEN VOERTUIG AANGETROFFEN

Burgemeester Ausems over zoektocht naar Hebe (10): ‘Het is verschrikkelijk wat hier gebeurt’
WASPIK - Burgemeester Sacha Ausems van de gemeente Waalwijk kwam dinsdagmiddag ook naar de Hooiweg in Waspik, de plaats waar een melding van een auto in het water vandaan kwam. Het bleek uiteindelijk om een oliespoor te gaan en dus wordt er nog flink gezocht naar de vermiste 10-jarige Hebe en haar begeleidster Sanne.

Sander Verrips 18 okt. 2022 Laatste update: 18-10-22, 20:09
,,Het is verschrikkelijk wat hier gebeurt,” zegt burgemeester Ausems over de zeer urgente vermissing. ,,Dit is een drama voor alle familie en betrokkenen.”

Aan de Hooiweg in Waspik werd dus niets aangetroffen. ,,Het is vervelend dat er nog niets is gevonden. Er wordt hard gezocht om duidelijkheid te krijgen over Hebe en haar begeleider,” zegt de burgemeester.

Bron: bd.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok