2011-05-28 0419 Moergestel A58 0  


 

 

Vrouw (48) uit Wouw gewond bij verkeersongeval
Moergestel , 28-05-2011 - Bij een verkeersongeval, vannacht (28 mei) rond 01.00 uur op de A-58 is een 48-jarige vrouw uit Wouw gewond geraakt.
Het slachtoffer reed met haar auto achter een vrachtauto over de rechterrijstrook. Ze werd op dat moment ingehaald door een bestelauto. Vermoedelijk is het slachtoffer naar links gegaan om de vrachtauto te gaan inhalen. Ze kwam toen in aanrijding met de bestelauto die haar aan het inhalen was. Een van hen heeft toen oo de vrachtwagen nog geraakt op de linkerachterband. De 48-jarige automobiliste verloor de macht over het stuur, de auto komt op zijn kop op de vluchtstrook terecht. Een passerende arts (bezig met een orgaantransport) heeft eerste hulp verleend. Het slachtoffer werd vervolgens met een ambulance naar het St. Elisabeth ziekenhuis vervoerd. Ze was aanspreekbaar, meer bijzonderheden over haar letsel zijn niet bekend.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok