001  


 

Bromfietser zwaar gewond bij ongeval
Op de kruising tussen de Zalmweg en de Academielaan gebeurde dinsdag om 05.30 uur een ongeval. Een 51-jarige man uit Tilburg reed op zijn bromfiets over de Academielaan. Vermoedelijk zag hij een trekker met oplegger en aanhangwagen, bestuurd door een 32-jarige man uit Raamsdonksveer, niet aankomen. Er ontstond een aanrijding. Hierbij werd de bromfietser een tiental meters meegesleept door de trekken met oplegger. De bromfietser liep hierbij ernstig letsel op. De vrachtwagenchauffeur verklaarde dat hij de bromfietser niet had zien aankomen, omdat het zicht werd belemmerd door een geluidswal. Op het moment dat hij de bromfietser zag, kon de chauffeur hem niet meer ontwijken.
De traumahelikopter werd ingezet bij het ongeval. De bromfietser is met onbekend hoofd- en buikletsel overgebracht naar het Elizabeth ziekenhuis in Tilburg.
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto's van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Ook zijn de beide voertuigen meegenomen voor technisch onderzoek. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok