Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

 Beelden FPMB Erik haverhals

Ouders zwaargewond meisje Kaatsheuvel doen geen aangifte tegen eigenaar hond
KAATSHEUVEL - De ouders van het 6-jarig meisje uit Kaatsheuvel dat donderdagavond ernstig werd verwond door een rottweiler, doen geen aangifte tegen de eigenaar van de hond. Dat meldt de politie.
De betreffende rottweiler kwam bij de schermutseling om het meisje te redden om het leven. De eigenaar heeft nog een andere hond van hetzelfde ras, deze was wel in de buurt maar heeft het meisje niet gebeten.
Toch heeft de man besloten dat de viervoeter niet meer terugkeert naar zijn woning. De politie benadrukt nogmaals dat er geen aanwijzingen zijn geweest dat de honden eerder agressief gedrag vertoonden.

Slachtoffer met traumaheli naar ziekenhuis gebracht
Het meisje was donderdagavond iets voor 19.00 uur buiten aan het spelen toen ze werd aangevallen door de hond. Eerst werd abusievelijk door de politie gemeld dat ook de andere hond had aangevallen.
Het slachtoffer werd gebeten in haar been en naderhand met traumahelikopter overgebracht naar het kinderziekenhuis in Rotterdam. Haar toestand is inmiddels stabiel.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok