Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 01 08 5696 Waalwijk Altenaweg dodelijk ongevalFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals

Man op snorfiets overleden bij aanrijding met auto in Waalwijk
WAALWIJK - Een snorfietser is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een botsing met een auto op de Altenaweg in Waalwijk. Dat gebeurde rond halfzes, laat een politiewoordvoerder weten. Het slachtoffer, een man, werd op het fietspad geschept.
De bestuurster van de auto is mee naar het politiebureau voor verhoor. Volgens omstanders was ze na de fatale botsing volledig in shock.

Slachtoffer bekneld
Hulpdiensten rukten massaal uit om hulp te verlenen, waaronder een traumahelikopter en meerdere ambulances. De helikopter is uiteindelijk geannuleerd omdat het slachtoffer al was overleden aan zijn verwondingen.
De brandweer is aanwezig omdat de snorfietser nog onder de auto ligt. Brandweerlieden zijn bezig het voertuig open te knippen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk.

Altenaweg afgesloten
De politie heeft de Altenaweg in beide richtingen tijdelijk afgesloten voor verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Tekst Omroep Brabant

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok