2014-08-22 3497 Tilburg Aresstraat onwelFoto: FPMB - Monique Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals

 

Medewerkers van Tilburgse cateringbedrijf Chapeau misselijk door 'vreemde geur uit garagebedrijf'
TILBURG - Vier medewerkers van cateringbedrijf Chapeau in de Aresstraat in Tilburg zijn vrijdagochtend misselijk geworden door 'een vreemde geur'. De lucht komt vermoedelijk uit een garagebedrijf dat ook in het bedrijfsverzamelgebouw zit. Dat meldt de politie.
De slachtoffers, onder wie de eigenaresse van Chapeau, werden rond kwart over tien niet lekker. Ze hadden last van duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn. Alle medewerkers gingen daarop naar buiten.

Drie ambulances, de brandweer en de politie kwamen te hulp. Ook de traumahelikopter is geland.

Aanspreekbaar
De slachtoffers waren nog aanspreekbaar. Twee van hen zijn met de ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

De echtgenoot van de eigenaresse vertelde dat de 'vreemde geur' al enkele dagen in het pand hangt. Metingen van de brandweer in het gebouw van Chapeau heeft geen duidelijke oorzaak opgeleverd. De politie heeft de omgeving rond het bedrijf afgezet.

Geen drugslaboratorium
Het team Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) werd opgeroepen om een naastgelegen pand te onderzoeken. Gedacht werd dat de geur afkomstig zou zijn van drugslaboratorium.

Volgens een woordvoerder van de politie is er geen lab gevonden. Mogelijk komt de geur van chemische stoffen die in het garagebedrijf liggen opgeslagen.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok