001  


 

 

Copyright filmpje en foto's Reality-Photo / Iwan van Dun

 

Jongen (16) raakt levensgevaarlijk gewond bij verkeersongeval
Een 16-jarige jongen uit Ulvenhout is in de vroege morgen van zaterdag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het ongeluk gebeurde op de Molenstraat.
Het slachtoffer kwam ten val ter hoogte van het benzinestation. Hij belandde daarbij op de rijbaan en bleef gewond liggen. Zijn scooter en helm lagen een eind verderop. Een naderende automobilist kon hem niet ontwijken en reed over het slachtoffer heen. Ambulance en traumahelikopter rukten uit om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Politieagenten ontfermden zich over de automobilist en informeerden de familie van het slachtoffer. Voor de automobilist (een 64-jarige man uit Ulvenhout) werd Bureau Slachtofferhulp ingeschakeld. Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Camerabeelden van het benzinestation bleken het ongeval te hebben geregistreerd.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok