2014-05-24 2201 Tilburg Midden Brabantweg aanhoudingFoto: FPMB - Erik Haverhals

 

Duo onterecht klemgereden op Midden-Brabantweg Tilburg na politieachtervolging
TILBURG - Twee mensen in een auto zijn vrijdagnacht na een korte politieachtervolging vastgereden op de Midden-Brabantweg in Tilburg. De twee voldeden aan het signalement van daders van een gewapende overval in de buurt, maar hadden er niets mee te maken.
Zeven politieauto's achtervolgden het duo, het is niet duidelijk waar de achtervolging begon. Iets eerder was er een gewapende overval op biljartcentrum De Romein aan de Professor Romeinstraat in Tilburg. De overvallers vluchtten in een kleine zwarte auto.
'Handen omhoog!'
Op de Midden-Brabantweg werd de auto van het andere duo van de weg gehaald. Dat gebeurde tussen de kruisingen met de Heikantlaan en de Burgemeester Bechtweg. De twee, waarschijnlijk een man en een vrouw, moesten met de handen omhoog uitstappen.
Agenten met getrokken wapens en kogelwerende vesten maanden hen op hun knieën in het gras, daar bleek dat ze niet betrokken waren geweest bij de overval.
Afstand houden
De weg werd in de richting van Waalwijk even helemaal afgesloten. Omstanders moesten op tweehonderd meter afstand blijven. Na een kwartier werd de Midden-Brabantweg weer vrijgegeven.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok