Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2016 11 04 0313 Loon op Zand Oranjeplein overvalFoto: Erik Haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

Gewapende overval op EMTE-supermarkt in Loon op Zand, politie zoekt naar verdachten
LOON OP ZAND - Op het Oranjeplein in Loon op Zand is vrijdagavond de EMTE supermarkt overvallen. Twee gemaskerde mannen bedreigden het winkelpersoneel en bezoekers met wapens. De politie zoekt nog getuigen.
Twee gemaskerde mannen hebben een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Na de overval verspreidde de politie een bericht via Burgernet, maar dit heeft nog niet tot de gewenste resultaten geleid.
Signalement van overvallers
De overval vond rond zeven uur plaats. De politie heeft een signalement verspreid van de twee daders. Het gaat om een man van ongeveer 1,70 meter lang, die tijdens de overval een zwarte jas met witte accenten erin droeg, samen met een zwarte bivakmuts en zwarte handschoenen. Verdachte twee is een man van circa 1,75 meter en was volledig in het zwart gekleed.

De EMTE supermarkt in Loon op Zand is al een keer eerder overvallen. In april 2015 gingen twee overvallers er met de inhoud van een kluis vandoor. De medewerkers van de supermarkt werden met een vuurwapen bedreigd.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok