001  


 

 

Vrouw in scootmobiel raakt ernstig gewond bij ongeval
Een 76 jarige vrouw uit Sprang-Capelle raakte vrijdagmiddag ernstig gewond bij een verkeersongeval. De vrouw reed omstreeks 15.15 uur in haar scootmobiel over het fietspad Het Halve Zolenpad en kruiste de Julianalaan. Daar reed op dat moment een 53-jarige inwoner van Hilvarenbeek in zijn personenauto met aanhanger.
De vrouw verleende vermoedelijk geen voorrang en kwam in aanrijding met de aanhanger, die achter de auto hing. Ze viel uit haar scootmobiel waarbij ze letsel aan haar hoofd opliep.
Het ambulancepersoneel kreeg ter plaatse ondersteuning van de bemanning van de Life-Liner (trauma-helikopter) bij de stabilistatie van het slachtoffer. Ze is daarna overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg. De politie onderzoekt de toedracht van dit ongeval. Er zijn inmiddels al getuigen verhoord en er verkeersongevalsanalisten hebben de situatie ter plaatse en de aangetroffen sporen vastgelegd in een proces-verbaal.

 

2de bericht
Slachtoffer van verkeersongeval overleden
Een 76-jarige vrouw uit Sprang-Capelle overleed woensdag 30 juli in het ziekenhuis. Ze raakte afgelopen vrijdag ernstig gewond bij een verkeersongeval in haar woonplaats.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok