001  


 

 

Automobilist komt om het leven bij eenzijdig ongeval
Bij een eenzijdig ongeval aan de Zwartvenseweg in Tilburg is zondagavond de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. Twee inzittenden van de auto raakten bij de aanrijding gewond.
Het drietal reed rond 22:15 uur over de Zwartvenseweg, gaande in de richting van de Bredaseweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de chauffeur de macht over het stuur van de auto en kwam tegen een boom tot stilstand. Brandweer, politie en GGD waren snel ter plaatse om hulp te verlenen. De medische hulp mocht voor de automobilist niet meer baten. Hij overleed ter plaatse. De twee passagiers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een Verkeersongevallenanalist heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De Zwartvenseweg is voor enige tijd afgesloten voor het verkeer. Naar verwachting zal de politie de identiteit van de betrokkenen in de loop van maandagmorgen bekend kunnen maken.

 

Identiteit slachtoffer ongeval bekend
TILBURG: De bestuurder die zondag overleed aan de gevolgen van een eenzijdig ongeval is een 36-jarige man uit Tilburg. De 34-jarige inzittende uit Tilburg is met bloedingen naar het Elizabeth ziekenhuis gebracht. Ook de 23-jarige inzittende uit Tilburg is naar het Elizabeth vervoerd. Hij had nekletsel.
Het drietal reed rond 22:15 uur over de Zwartvenseweg, gaande in de richting van de Bredaseweg. De bestuurder verloor de macht over het stuur en kwam tegen een boom tot stilstand. Wat de oorzaak van het ongeval is is nog onduidelijk. Een Technisch rechercheur heeft een sporenonderzoek ingesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok