001  


 

 

Man raakt bekneld bij verkeersongeval
Woensdagavond laat vond er op de Rijksweg A59 een verkeersongeval met letsel plaats waarbij drie auto's betrokken waren. Een 54-jarige automobilist uit Sprang-Capelle raakte daarbij bekneld in zijn auto. Hij is ter observatie overgebracht naar het Amphia Ziekenhuis in Breda. In het ziekenhuis heeft de politie een bloedproef afgenomen.
De 54-jarige bestuurder reed rond 23.45 uur met zijn auto over de Rijksweg A59. Hij kwam uit de richting van Waalwijk en reed in de richting van de verkeerslichten bij Hooipolder. Voor de verkeerslichten stond een 43-jarige automobilist uit Oosterhout stil voor het rode licht. Door onbekende reden botste de 54-jarige automobilist tegen de achterkant van de stilstaande auto. Door de klap zwenkte de auto van de 54-jarige man om en kwam tot stilstand tegen een auto die bestuurd werd door een 26-jarige zwangere automobiliste uit Ulicoten. De 54-jarige man raakte bekneld in zijn auto. De brandweer kwam eraan te pas om hem uit zijn benarde positie te bevrijden. Uit voorzorg is de 26-jarige vrouw voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Breda. Het letsel van de 54-jarige man bleek na onderzoek mee te vallen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok