Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

2016 06 14 2373 Kaatsheuvel Waalwijksebaan moutainbiker boomFoto: FPMB - Erik Haverhals

Foto's en beelden FPMB Erik haverhals

Zwaargewonde mountainbiker gevonden in bossen bij Kaatsheuvel
KAATSHEUVEL - Een mountainbiker is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij in de Loonse en Drunense Duinen tegen een boom was gereden. Een andere mountainbiker heeft hem om 21.00 uur, enige tijd na de val, gevonden en waarschuwde de hulpdiensten.
Het ongeluk gebeurde op het bospad tussen de Waalwijksebaan en de Roestelberg in Kaatsheuvel. Het is niet bekend hoe lang de fietser in het afgelegen stuk bos heeft gelegen en hoe hij is gevallen. Op de plaats van het ongeluk ligt een klein heuveltje en liggen wat boomstronken boven de grond.

Moeilijk bereikbaar
De ambulance kon niet op de mountainbikeroute komen en ook de terreinauto van de brandweer moest een stuk verderop worden gepakeerd. Een traumahelikopter kon in een weiland vlakbij landen.

Brandweermannen en ambulancewerkers hebben de gewonde mountainbiker op een wervelplank weggedragen. Met de terreinwagen is de gewonde fietser vervolgens naar de ambulance gebracht.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok