001  


 

 

Dronken brokkenmaker verlaat plaats ongeval
De hulpverleningsdiensten rukten zondagavond uit naar de Procureurweg in Dongen. Daar belandde om 22.30 uur een auto in de sloot. De kant van de bestuurder stond geheel onder water. Vandaar dat er brandweerduikers te water gingen op zoek naar eventuele slachtoffers. Die werden niet gevonden.
Aan de hand van het kenteken spoorde de politie ondertussen de eigenaar op. Hij was met een nat pak onderweg naar huis en bleek onder invloed van alcohol. Hij werd gearresteerd en moest mee naar het politiebureau. De verdachte moest een ademanalyse ondergaan, wat een uitslag van 455 ug/l opleverde. Hij rijbewijs van de 41-jarige inwoner van 's-Gravenmoer is ingevorderd. De man kreeg proces-verbaal voor het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats van ongeval. Beide delicten zijn misdrijven. Bij het ongeval had de verdachte, voordat hij in de sloot belandde, een schrikhek en een gemetseld muurtje geramd. Zijn auto was total-loss.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok