001  


 

 

Automobiliste rijdt door na ernstig ongeval
De politie is op zoek naar de veroorzaakster van een ernstig verkeersongeval op de A-59. De vrouw reed maandagmiddag 2 april om 14.00 uur door nadat ze betrokken was bij een aanrijding. Bij het ongeval waren nog twee andere personenauto's betrokken. Een auto stond dwars over de rijbaan tegen de vangrail aan. De bestuurster van deze auto kwam met schrik vrij. Een andere automobilist was samen met zijn passagiere in de sloot geraakt. Deze man is hartpatiënt, waarvoor een ambulance uitrukte. Een tweede ambulance arriveerde voor de passagiere, die klaagde over nekklachten. De brandweer kwam er aan te pas om een brug te slaan over de sloot. Op die manier kon het ambulance personeel de beide slachtoffers beter bereiken en de slachtoffers in veiligheid brengen.
Al snel werd duidelijk dat er nog een derde auto bij het ongeval betrokken moesten. Bij een zoekactie naar dit voertuig stuitte de politie (enkele honderden meters verderop) op een verlaten personenauto op parkeerplaats Het Vaerland. De auto had verse aanrijding schade die overeenkwam met het beeld van het recente ongeval.
Het gerede vermoeden bestaat de veroorzaakster onder invloed van alcohol en/of drugs verkeerde. Mogelijk is dat de reden geweest dat zij de plaats van het ongeval verliet, zonder hulp te verlenen aan de slachtoffers. De identiteit van de vrouw is inmiddels bekend bij de politie. Tot op heden is ze nog voortvluchtig.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok