2012-11-17 0804 Waalwijk Stationstraat overval  


 

Politie onderzoekt overval coffeeshop in Waalwijk
Waalwijk - Een coffeeshop aan de Stationsstraat is zaterdagavond 17 november 2012 rond 22.50 uur overvallen.


Harde Knal
Drie daders met bivakmutsen op, drongen rond 23.00 uur via de voordeur de zaak binnen. Volgens getuigen hadden er zeker twee een vuurwapen bij zich. Een van de overvallers schoot met zijn vuurwapen in de lucht waarna de zeven klanten en twee medewerkers opdracht kregen op de grond te gaan liggen. Vervolgens heeft een van de daders geld en een deel van de aanwezige drugsvoorraad uit de laden van de toonbank gepakt en meegenomen. De politie heeft direct de uitvalswegen rond Waalwijk dichtgezet. Dit leidde echter niet tot aanhouding van de daders. Er is een buurtonderzoek gehouden. De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld.


Getuigenoproep
De daders zijn vermoedelijk met een auto gevlucht. De politie heeft echter nog geen getuigen gesproken die de overvallers in een auto hebben gezien. Getuigen worden verzocht eventuele getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok