2014-02-03 0256 Waalwijk Midden Brabantweg ongevalFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals
 

Drie gewonden bij verkeersongeval
Waalwijk - Zondagavond 2 februari heeft omstreeks 23.50 uur een verkeersongeval plaats gevonden op de Midden-Brabantweg. Een auto bestuurd door een 48-jarige Waalwijker kwam omstreeks 23.50 uur in aanrijding met een auto bestuurd door een 19-jarige Rotterdammer. De Waalwijker was onder invloed van alcohol. Hij blies 490 ugl. Beide bestuurders verklaarden de kruising opgereden te zijn met groen licht. Er raakten drie betrokkenen gewond.
De Waalwijker kwam vanaf de A59 vanuit de richting Hooipolder. Hij nam de afslag naar Tilburg. Aan het einde van de afrit wilde hij rechtdoor oversteken. Hij verklaart dat hij rood licht had en stopte. Nadat het licht op groen sprong, reed hij de kruising op waarna hij van rechts werd aangereden. Bij hem in de auto zaten een 72-jarige man en een 84-jarige vrouw uit Waalwijk Ze hadden beiden letsel aan het gezicht en werden voor behandeling naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. De bestuurder was onder invloed, hij blies 490 ugl.
De 19-jarige Rotterdammer verklaart dat hij met zijn auto vanuit de richting Tilburg kwam en richting A-59 reed. Het verkeerslicht stond volgens hem op groen. Opeens kwam er een auto van links waarmee hij in aanrijding kwam. In zijn auto zou nog iemand gezeten hebben, die echter niet meer ter plaatse was gebleven. De politie zoekt nog uit wie dat geweest is. De Rotterdammer werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch gebracht. Beide voertuigen zijn getakeld.

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok