001  


 

 

Man overlijdt na verkeersongeval in Tilburg
Een fietser is woensdagochtend om het leven gekomen ten gevolge van een verkeersongeval in Tilburg. Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Wandelboslaan met de Reitsehoevenstraat. De man werd op de rotonde geschept door een afslaande vrachtauto.
Het slachtoffer fietste rond 07.45 uur over de rotonde van de Wandelboslaan. Op hetzelfde moment reed daar ook een vrachtauto met aanhangwagen. De vrachtauto werd bestuurd door een 51-jarige man uit Weert. Toen de vrachtwagenchauffeur de rotonde verliet en afsloeg, kwam de fietser onder de vrachtauto terecht.
Daarbij raakte het slachtoffer zwaar gewond. De ambulancedienst en de traumahelikopter rukten uit om het slachtoffer eerste hulp te verlenen. Dat mocht niet meer baten, want nog voordat de traumahelikopter arriveerde, overleed de man ter plaatse aan zijn verwondingen.
De vrachtwagenchauffeur en drie getuigen zijn overgebracht naar het politiebureau. Daar is de emotionele ondersteuning van Bureau Slachtofferhulp ingeroepen.
De politie is momenteel bezig met de vaststelling van de identiteit het overleden slachtoffer, waarna de nabestaande geïnformeerd worden over dit noodlottige ongeval.
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto's van de aangetroffen situatie. De betrokken vrachtautocombinatie is tijdelijk in beslag genomen voor een technisch onderzoek. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok