2014-03-20 0963 Raamsdonksveer A27 ongevalFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals


 

A27 weer open na dodelijk ongeval bij Raamsdonksveer, slachtoffer 42-jarige man uit Oosterhout
RAAMSDONKSVEER - Op de snelweg A27 bij Raamsdonksveer is donderdagmiddag een ernstig ongeval gebeurd. Daarbij is een 42-jarige man uit Oosterhout om het leven gekomen. Een tweede slachtoffer is met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. De snelweg was uren dicht en werd rond halfvier weer vrijgegeven voor het verkeer.
Het ongeluk gebeurde rond kwart over twaalf. De oorzaak is nog onbekend. Er zouden een vrachtwagen en een personenauto bij betrokken zijn. De auto, een BMW, vloog over de vangrail en kwam op zijn kop terecht in de sloot naast de Oosterhoutseweg, die parallel loopt aan de A27.
Op de snelweg gereanimeerd
Volgens een ooggetuige werd de man midden op de snelweg gereanimeerd. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.
Er rukten een traumahelikopter, vier ambulances en vier politieauto's uit om assistentie te verlenen. Ook stopten er twee militaire vrachtwagens van Defensie. De militairen die daarin zaten hebben eerste hulp verleend, maar waren volgens de politie niet betrokken bij het ongeval.
Brandweer
De auto die in de sloot terechtkwam, werd door de brandweer omhoog getakeld. Normaal gesproken wordt dat door een bergingsbedrijf gedaan, maar in dit geval was het niet duidelijk of er nog een slachtoffer in de auto zat.

Tekst Omroep Brabant

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok