2012-08-04 8169 Dongen sint Josephstraat vechtpartij  


 

 

Politie onderzoekt vechtpartij in eetcafé Dongen
Dongen, 04-08-2012 - De recherche stelt een onderzoek in naar een vechtpartij vannacht, de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 augustus 2012, rond 01.30 uur, in een eetcafé aan de St. Josephstraat. Een groep van circa vijf stappers raakte daar rond 01.30 uur slaags met elkaar. Bij de komst van de agenten was de rust wedergekeerd. Er moesten twee betrokkenen naar het ziekenhuis, ook waren er vernielingen aangericht in het café. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, namen van verschillende betrokkenen zijn wel bekend. Er zijn inmiddels vier aangiften binnen, drie van mishandeling en één van vernieling.
Een 23-jarige jongeman uit Dongen werd met een slagaderlijke bloeding naar een ziekenhuis gebracht. Hij werd vannacht nog geopereerd. Ook een 41-jarige Dongenaar liep verwondingen op. Zijn rechterarm moest met een leren riem afgebonden worden, verder had hij enkele snijwonden aan zijn hoofd. Hij werd eveneens met een ambulance meegenomen.
Een 34-jarige vrouw en haar 43 jarige man uit Dongen deden aangifte van mishandeling. Zij wilden de vechtpartij sussen en werden door een van de vechtersbazen op hun gezicht geslagen. Ook een 31-jarige Dongenaar deed aangifte van mishandeling, hij kreeg enkele klappen op zijn hoofd en werd getrapt. De eigenaar van de horecazaak deed aangifte van vernieling. Tijdens het tumult werd een ruit naast de toegangsdeur ingeslagen. Ook werd een complete binnendeur uit het kozijn gerukt.
Auteur Willem van Hooijdonk

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok