001  


 

 

Politiehond Remco grijpt inbreker
Bij een inbraakpoging in een geparkeerde staande vrachtauto ging een inbreker er vandoor toen hij betrapt werd. Het misdrijf vond plaats in de nacht van vrijdag 22 juni op zaterdag 23 juni, toen de man een oplegger geladen met airco's doorzocht.
De trekker met oplegger stond op dat moment op parkeerplaats Labbegat, gelegen langs de A-59. Omstreeks 04.25 uur werd hij ontdekt, waarna de politie gewaarschuwd werd. De inbreker sloeg op de vlucht, waarbij hij achtervolgd werd door agenten. Via de vluchtstroken, twee sloten en weilanden trachtte de man ontkomen. Hij verschanste zich uiteindelijk in bossages die meteen door de agenten werden omsingeld. De verdachte weigerde te voorschijn te komen, waardoor diensthond Remco er aan te pas moest komen. De hond greep de inbreker in zijn arm, waarna hij ingerekend kon worden. Het bleek om een 32-jarige van 's-Hertogenbosch te gaan. Hij is na behandeling van zijn verwondingen in een ziekenhuis ingesloten. De verdachte is in verzekering gesteld. De betreffende vrachtwagenchauffeur kon niet met zekerheid vaststellen of er iets gestolen was. Het bedrijf waarvoor hij reed, zoekt dat nog uit.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok