2013-03-09 3169 Oisterwijk Dorpsstraat schietpartij  


 

Schietpartij bij kledingwinkel Oisterwijk
OISTERWIJK - Bij de kledingwinkel Robert Daniëlle aan de Dorpsstraat in Oisterwijk heeft rond zes uur 's avonds een schietpartij plaatsgevonden. Een man is geraakt door een kogel. Volgens omstanders is hij in zijn gezicht geraakt. De mannelijke dader is gevlucht. Eerst leek het te gaan om een overval. De politie liet later weten dat zij daar niet meer vanuitgaan.
Drie ambulances en zes politiewagens kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde even na half zeven. Het slachtoffer werd in de kledingwinkel behandeld en is daarna met de ambulance weggebracht. De arts die met de traumahelikopter kwam, is met de man meegegaan.
Onderzoek
De politie kan niet bevestigen om wat voor soort letsel het gaat. Wel laat de woordvoerder weten dat het slachtoffer geraakt is door een kogel. De man was aanspreekbaar.
De politie is begonnen met het technisch onderzoek. Ze bekijken onder andere de beelden van de beveiligingscamera's van de winkel B&ME. Die winkel ligt tegenover Robert Daniëlle.
Druk op straat
De gemeente heeft de straat grotendeels afgezet. Omdat de winkel in het centrum van Oisterwijk ligt, stonden er veel mensen te kijken. Ook de burgemeester van Oisterwijk, Hans Janssen, kwam naar de Dorpsstraat.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok