001


 

 

Brand in woning snel onder controle
Vanmorgen is omstreeks 10.10 uur brand uitgebroken in een tussenwoning aan het Julianapark. Er was op het moment van de brand niemand in het huis. Het pand ligt midden in een woonwijk. De brandweer trof op de bovenste etage een hennepkwekerij aan. De brandweer was de brand snel meester.
De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling en was even uitslaand. Er kwamen buiten de normale rookgassen geen gevaarlijke stoffen vrij. Vanuit de buurt was enige belangstelling. Het water voor omwonenden was door de brandbestrijding kort durend bruin van kleur. De brandweer kwam met 15 spuitgasten (twee tankautospuitwagens en een hoogwerker) ter plaatse. De brandweercommandant gaf om 10.50 uur het sein brand meester. Het naastliggende café liep enige rook- en waterschade op, het andere aangrenzende pand stond leeg. De politie zette de omliggende straat gedeeltelijk af, en regelde het passerende verkeer. Er zal een nader onderzoek ingesteld worden naar de oorzaak van de brand. Ook stelt de politie een strafrechterlijk onderzoek in tegen de bewoner / exploitant. Medewerkers van Essent hebben de elektra en het gas afgesloten. Salvage kwam ter plaatse om de schade voor de verzekering op te nemen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok