Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Hornbach in Tilburg ontruimd vanwege vals alarm om bommelding, bedrijfsleider kreeg anoniem telefoontje
TILBURG - De bouwmarkt Hornbach aan de Hestiastraat in Tilburg werd zondagmiddag uit voorzorg ontruimd vanwege een bommelding. Uiteindelijk bleek het vals alarm: er werd niets aangetroffen in het pand.

Erik Luiten, Bart Gotink 6 feb.
Een anonieme beller nam rond 16.30 uur contact op met de bedrijfsleider van de Hornbach. Het is niet bekendgemaakt wat hij precies gezegd heeft, maar de bedrijfsleider besloot het pand direct te ontruimen.

Een woordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant sprak van een bommelding. ,,We laten een bomverkenner een inschatting maken. Mocht het nodig zijn, dan komt de Explosieven Opruimingsdienst voor verder onderzoek.”

Alarm
Op het terrein, aan de rand van de Reeshof, zitten meerdere bouwmarkten en andere winkels. Er waren niet veel klanten meer in het pand toen de melding gedaan werd. Het alarm, dat vanaf de parkeerplaats goed te horen was, ging nog een tijdlang af. ‘Verlaat het pand nu’, was de boodschap.

De politie vond niks verdachts in de bouwmarkt. Rond 18.15 uur is het pand weer vrijgegeven. Personeel en politie gingen de zaak binnen. De toegangsweg is ook vrijgegeven.

Bron: BD

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok