2010-11-05 6927 Breda Salesdreef  


 

 

Auto te water: bestuurder overlijdt
De hulpverleningsdiensten rukten vrijdagavond 5 november 2010 uit omdat er aan de Salesdreef een auto te water was geraakt. Duikers van de brandweer troffen in een auto in het Markkanaal een overleden man aan. De identiteit van het slachtoffer kon tot op heden nog niet officieel worden vastgesteld.
Een getuige zag rond 21.00 uur vanaf een brug het schijnsel van autolichten auto in het water en waarschuwde direct de brandweer en de politie. Duikers van de brandweer gingen te water en troffen in de inmiddels gezonken auto het stoffelijk overschot aan van een bejaarde man. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. De politie houdt rekening met meerdere scenario's. Een van de mogelijkheden is dat de man door een ongeval in het kanaal terecht is gekomen en vanwege zijn hoge leeftijd niet tijdig uit de auto is kunnen komen. Het is valt ook niet uit te sluiten dat het slachtoffer onwel werd en vervolgens te water is geraakt met zijn auto.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok