001  


 

 

Zaterdag middag is een 35-jarige verwarde man, zonder vaste woon- of verblijfplaats in een hoogspanningsmast langs de Stokhasseltlaan geklommen. De man die enkele uren op circa 25 meter hoogte bleef zitten, kon uiteindelijk door een brandweerman, een politie-onderhandelaar en een familielid worden overreed om in het bakje van de hoogwerker van de brandweer te gaan. Hij is overgebracht naar een politiebureau in Tilburg, alwaar Crisisopvang ter plaatse is gekomen.
De hulpdiensten in Tilburg kregen rond 12.30 uur een melding dat een onbekende man in een hoogspanningsmast was geklommen. De man bleek erg verward te zijn. Brandweer, GGD en politie gingen ter plaatse. De man bleek op circa 25 meter hoogte in de mast te zitten. Uit gegevens van de auto die ter plaatse stond, kon snel de identeit van de man worden vastgesteld. Direct zijn twee politie-onderhandelaars en een familid van de man ter plaatse gekomen. Een van de onderhandelaars is samen met het familid en een brandweerman in het bakje van de hoogwerker gestapt. Zij hebben lang met de man gesproken en konden hem uiteindelijk omstreeks 15.00 uur overreden, plaats te nemen in het bakje van de hoogwerker. Een gewaarschuwd Arrestatie Team van de politie was ter plaatse beschikbaar maar hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok