001  


 

 

Een 48-jarige Duitse automobilist is in de nacht van woensdag 4 februari op donderdag 5 februari ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in Loon op Zand. Het slachtoffer moest door de brandweer bevrijd worden en is daarna overgebracht naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg.
Het ongeluk gebeurde rond 02.45 uur. Het slachtoffer reed op dat moment over de Midden Brabantweg. Hij kwam vanuit de richting Waalwijk en reed in de richting van Tilburg.Ter hoogte van Loon op Zand verloor de man door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hij raakte van de weg en reed het talud af. Via een droge sloot belandde het voertuig op de parallelweg (Heideweg), waarna het voertuig nog een aantal keer over de kop sloeg. De auto kwam op de zijkant terecht, waarbij het slachtoffer bekneld kwam te zitten.
De brandweer kwam er aan te pas om de automobilist uit het autowrak te bevrijden.
Daarna is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man was ernstig gewond, doch is niet in levensgevaar. Zijn toestand is stabiel.
De politie onderzocht de plaats van het ongeval en liet het autowrak weg takelen door een takelbedrijf. Verder is de politie geruime tijd bezig geweest om familie cq. vrienden van het slachtoffer te achterhalen om hen op de hoogte te stellen van de gebeurtenissen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok