2014-11-18 4936 Tilburg Ringbaan Noord man fliptFoto: FPMB - Erik Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals

 

Opgefokte Tilburger probeert na aanhouding te ontsnappen
Ik heb toch niks verkeerd gedaan!
Tilburg - Een 29-jarige Tilburger is maandagmorgen 17 november 2014 omstreeks 10.20 uur op de Ringbaan Noord na een aanrijding vanwege verkeersgevaarlijk rijgedrag aangehouden. Tijdens het transport naar het bureau vernielde hij de ruiten en ijzeren vitrage van de politieauto. Hij wist te ontsnappen maar werd al snel weer achterhaald.
De man ging ter plaatse helemaal door het lint. Hij schreeuwde luid en maakte wilde handgebaren. De agenten kregen ter plaatse het vermoeden dat hij het rode verkeerslicht genegeerd had. Kort daarvoor was hij kennelijk ook al betrokken geweest bij een verkeersongeval, waarbij de schade middels het gebruikelijke formulier onderling was geregeld.

Kooiconstructie
De verdachte werd na zijn aanhouding achterin geplaatst in een politieauto. In het voertuig met kooiconstructie sloeg de verdachte met zijn rechterelleboog beide achterruiten kapot. Ook slaagde hij erin de ijzeren vitrage te vernielen. Onder het rijden lukte het hem uit de auto te klimmen. Agenten hebben de verdachte achtervolgd en hebben hem op een bouwterrein nabij de Lourdesstraat opnieuw aangehouden en geboeid. Tijdens het verdere transport sloeg agressieve man met zijn hoofd nog twee keer tegen de linkerzijruit van de politieauto. De agenten wisten het verzet te breken en hem in de sluiten in een politiecel op de Ringbaan Zuid.

Meer over dit onderwerp ook te vinden op Dumpert (zie links hieronder):
Ik heb toch niks.....
Denkt u dat zo'n sterretje.....

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok