001  


 

 

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval
Een 38-jarige Tilburger is vrijdagavond aangehouden na een eenzijdig ongeval op de Midden-Brabantweg. De man bleek onder invloed van alcohol en bleek gesignaleerd te staan voor uitlevering aan Italië.
Vrijdag rond 21.00 uur reed de Tilburger over de Midden-Brabantweg, komende uit de richting Tilburg. De man verloor de controle over het voertuig en botste tegen een lantaarnpaal, reed door een geluidswal en kwam ondersteboven op de Winterdijk terecht. Een bestuurder kwam op dit moment net aanrijding en zag de auto voor zijn voertuig op de weg vallen. De inzittenden gingen er vervolgens vandoor.
De politie nam verklaringen op van meerdere bestuurders op, waaruit bleek dat de bestuurder erg hard had gereden en meerdere verkeersovertredingen had begaan. De politie kon de eigenaar en vermoedelijke bestuurder, een 38-jarige man uit Tilburg aanhouden. Hij bleek onder invloed van alcohol. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 850 ug/l. De man ontkende te hebben gereden. De auto is getakeld. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.
De verdachte is na verhoor in de loop van de avond in vrijheid gesteld en direct weer aangehouden, omdat hij gesignaleerd stond voor uitlevering aan Italie.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok