001  


 

 

Rechercheteam onderzoekt gewelddadig overlijden
De politie van district Tilburg heeft vrijdag een onderzoeksteam (Team Grootschalig Onderzoek) geformeerd. Dat gebeurde naar aanleiding van een niet-natuurlijk overlijden van een nog onbekende man. De politie gaat uit van een misdrijf. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld.
Vrijdagochtend 16 februari kwam om 09.45 uur bij de gemeenschappelijke meldkamer het bericht binnen over het aantreffen van een dode man in een caf aan de Spoorlaan. Het bleek te gaan om cafe Schwoell, gevestigd aan de Spoorlaan 318 in Tilburg. De politie trof inderdaad het stoffelijk overschot aan van een onbekende man. Daarop is meteen de directe omgeving afgezet en een grootschalig onderzoek gestart. De technische recherche heeft vrijdag tot in de avonduren sporen gezocht en veilig gesteld op de plaats van het delict. Rechercheurs zijn gestart met een buurtonderzoek en hebben inmiddels al diverse getuigen verhoord. Ook zal er in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk sectie plaats vinden op het stoffelijk overschot.
Het onderzoek vindt plaats onder leiding van de Officier van Justitie en het onderzoeksteam bestaat uit circa 25 rechercheurs.
In het kader van het sporenonderzoek heeft de politie de gemeente Tilburg gevraagd om de werkzaamheden aan de Spoorlaan, terhoogte van het bewuste cafe tijdelijk te stoppen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok