2012-07-02 7778 Waalwijk Midden Brabantweg ongeval  


 

Dodelijk Verkeersongeval in Waalwijk
Waalwijk 02-07-2012 - Vanmorgen, maandag 2 juli 2012 is omstreeks 04.40 uur een 25-jarige man uit Aalburg om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Midden Brabantweg. Het slachtoffer zat als bijrijder in een auto die in aanrijding kwam met een andere auto. Drie andere betrokkenen raakten gewond. Zij zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.
Twee auto's zijn vanmorgen op de Midden Brabantweg op de kruising met de Taxandriaweg op elkaar gebotst. In de ene auto zaten naast het dodelijk slachtoffer nog twee mannen. De bestuurder, een 23-jarige man uit Aalburg, en achterin een 24-jarige man uit Waalwijk. Zij raakten net als de bestuurder van de andere auto, een 19-jarige man uit Doorn, gewond.
Ter plaatse werd hulp verleend door politie, ambulancedienst en traumaheli. Een verkeersongevallenanalist is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval en het politieonderzoek ontstonden files, het verkeer werd omgeleid.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok