001  


 

 

Grote brand Den Bosch
In een bedrijfsverzamelpand op de Rietveldenweg in Den Bosch heeft een zeer grote uitslaande brand gewoed. In het pand is onder meer zwembadenbedrijf Spa Outlet gevestigd. Bij de brand kwam veel rook vrij, die tot in Vught te zien was. De brandweer van Den Bosch kreeg assistentie van onder meer de korpsen uit Oss, Rosmalen en Vught.
In het pand is een hoeveelheid chloor opgeslagen. Het is onbekend in hoeverre dat gevaar oplevert. De brandweer heeft meetploegen van de korpsen Vlijmen en Vught laten komen, om te meten of er gevaarlijke stoffen vrijgekomen zijn. De brand werd onder meer bestreden vanuit twee hoogwerkers. Rond 18.15 uur werd het sein brandmeester gegeven. Een kwart van het gebouw moet als verloren beschouwd worden.
Tijdens het blussen werd een gedeelte van de Rietveldenweg door de politie geblokkeerd.
Voor zover bekend is niemand bij de brand gewond geraakt. Wel raakte een man in de omgeving van het pand gewond toen een auto tegen hem botste. Hij werd met een ziekenauto naar het ziekenhuis gebracht.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok