001


 

 

Jaarwisseling 01-01-2009


KAATSHEUVEL: Aan de Meer in Kaatsheuvel vatte in de nacht van 31 december op 1 januari rond 0.40 uur een woning vlam. Dat had niets met vuurwerk te maken.
Volgens brandweercommandant Arjan van den Hoven ontstond de brand op de zolder van de woning, in een huishoudelijk apparaat. De brandweer van Loon op Zand schoot de Kaatsheuvelse collega's te hulp om te voorkomen dat de brand over zou slaan op belendende percelen. Daarna was het vuur snel onder controle. Bij de brand raakte niemand gewond.
Tekst Brabants Dagblad.


AALBURG: De politie heeft vier aanhoudingen verricht tijdens een onrustige Nieuwjaarsnacht in de gemeente Aalburg. Rond 03.00 uur staken jongeren een autowrak in brand op de kruising Van der Loostraat-Witboomstraat in Veen. Dit ondanks een verbod op het stoken. Toen agenten daartegen wilden optreden, ontstond een schermutseling. Daarbij raakten twee politiemensen licht gewond. De politie trok zich daarop terug en probeerde later de circa vijftig jongeren alsnog te bewegen het gebied te verlaten. Toen daaraan geen gehoor werd gegeven, kwam de ingeseinde ME in actie. Daarbij werden vier mannen uit Wijk en Aalburg en Veen gearresteerd wegens openlijke geweldpleging, het bezit en afsteken van illegaal vuurwerk en het niet opvolgen van bevel of vordering. De brandweer bluste de autobrand, waarna het wrak werd afgevoerd door de gemeentelijke dienst.Nabij het Hervormd Centrum in Veen (Grotestraat) ging kort tevoren al een autowrak in vlammen op. Op de Oude Kerkstraat in Wijk en Aalburg werd woensdagavond rond 19.15 uur een sloopauto in brand gestoken.


KAATSHEUVEL: Op de vrachtautoparkeerplaats aan de Amerikastraat in Kaatsheuvel branden om 6:09 een bus ongebouwd tot camper tot aan de bodem op. De brandweer van Sprang Capelle had het vuur snel onder controle.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok