2011-08-20 1604 Terheijden Bredaseweg ANP  


 

 

Dode en twee gewonden bij eenzijdig ongeval in Terheijden
Terheijden, 20-08-2011 Bij een eenzijdig verkeersongeval in de nacht van vrijdag, 19 augustus op zaterdag 20 augustus 2011 is 19-jarige automobilist uit Made om het leven gekomen en twee passagiers van 20 en 21 jaar uit Terheijden zwaar gewond geraakt.
Het ongeval vond plaats rond 01:30 uur op de Hoofdstraat. Het drietal reed over de Bredaseweg, komende uit de richting van Terheijden en gaande in de richting van Breda, toen de auto door nog onbekende oorzaak in een slip raakte, tegen een boom botste en vervolgens over de kop sloeg. Hulpdiensten waren snel ter plaatse om hulp te verlenen, maar voor de bestuurder mocht dit niet meer baten. Hij was vermoedelijk op slag dood. De twee zwaar gewonden zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg en Breda. Verkeersongevallenanalisten hebben op de plaats van het ongeval een (sporen)onderzoek ingesteld. De familie is door agenten op de hoogte gebracht van het noodlottig ongeval.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok