2013-10-29 7796 Waalwijk A59 ongeval 6 auto


 

Puinhoop op snelweg A59 na kettingbotsing met zes auto's bij Waalwijk
WAALWIJK - Op de snelweg A59 bij Waalwijk zijn dinsdag bij een kettingbotsing zes auto's op elkaar gereden. De politie spreekt van een flinke puinhoop. De rechterrijstrook werd afgesloten tussen Drunen en Waalwijk. Een paar uur later gebeurde ter hoogte van Waalwijk centrum opnieuw een ongeval waarbij een rijstrook weer werd afgesloten.
Bij de kettingbotsing raakte een vrouw lichtgewond. Zij werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond half zes ter hoogte van de afslag Waalwijk. Vermoedelijk was een uitvoegfout de oorzaak van het ongeluk, zo meldt de politie.
Het ongeval veroorzaakte een flinke file.
Tweede ongeval
Een paar uur later, rond 20.00 uur, gebeurde op hetzelfde traject richting Zonzeel opnieuw een ongeval. Deze keer ter hoogte van Waalwijk centrum. Daarbij is een personenauto op een andere auto gebotst. De auto die van achteren werd geraakt, tikte weer een vrachtwagen aan. Bij het ongeval zijn vermoedelijk meerdere personen gewond geraakt.
De rechterrijstrook is tot ongeveer 21.30 uur afgesloten.
Tekst Omroep Brabant

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok