001  


 

 

Twee personen raakten gewond bij een ernstig verkeersongeval in Andel

Het ongeluk gebeurde donderdagmorgen kort voor 07.00 uur op de Neer-Andelseweg (N-267). Beide betrokken automobilisten raakten gewond. Een 28-jarige man uit Andel reed zijn personenauto over de Neer-Andelseweg, waar een maximum snelheid van 80 km/u geldt. Hij kwam uit de richting van de Parallelweg en ging in de richting van de Provincialeweg-Oost en passeerde een bromfietser.
Uit tegenovergestelde richting naderde op dat moment een 27-jarige vrouw uit Eethen in haar personenauto. De man uit Andel veroorzaakte het ongeval doordat hij in een slip geraakte. Hij kwam daarbij dwars op de rijbaan terecht. Vervolgens ontstond er een aanrijding met de tegenligger. De man uit Andel belandde met zijn auto in de sloot. De tegemoetkomende vrouw uit Eethen sloeg over de kop en kwam in de berm terecht.
Beide betrokken bestuurders raakten gewond. De man uit Andel zat bekneld in het wrak en is door de brandweer uit zijn positie bevrijd. De brandweer kreeg daarbij in medisch opzicht assistentie van het personeel van de traumahelikopter. De twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De aard van hun verwondingen zijn bij de politie niet bekend.
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto's van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok