001


 

 

Man overlijdt na verkeersongeval in Waalwijk
Een 55-jarige inwoner van Waalwijk is zondagmiddag noodlottig om het leven gekomen ten gevolge van een verkeersongeval in zijn woonplaats.
De man fietste rond 13.00 uur, in gezelschap van zijn hond over de Van Lovenlaan in Waalwijk. Hij wilde linksaf slaan naar de Talmastraat. Bij het afslaan werd hij geschept door een tegemoetkomende personenauto. De tegenligger (26-jarige Waalwijker) ging rechtdoor over de Van Lovenlaan. Een frontale aanrijding volgde waarbij het slachtoffer zwaar gewond raakte. Twee ambulances en de traumahelikopter rukten uit om het slachtoffer eerste hulp te verlenen. Dat mocht niet meer baten, want de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.
Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto's van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok