001  


 

 

Veroorzaker rijdt door na ongeval
Een 21-jarige vrouw uit Vlijmen is woensdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A-59. De veroorzaker reed na het ongeval door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De politie verzond kort na het ongeval 2968 mensen in de directe omgeving een sms-bericht met het verzoek om uit te kijken naar het vluchtvoertuig.
Het ongeval gebeurde rond 20.15 uur op de noordelijke rijbaan van de A-59. Het slachtoffer stond te wachten voor het rode verkeerslicht op knooppunt Hooipolder. Ze was uit de richting Waalwijk aan komen rijden. Plotseling werd ze van achteren aangereden door een achteropkomend voertuig. Beide auto's raakten daardoor zwaar beschadigd. De vrouw is door de brandweer uit de auto gehaald vanwege de omvang van het ongeval en de aard van het letsel. Ze zat niet bekneld maar moest rechtstandig uit haar auto gehaald worden. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Haar verwondingen zijn onbekend. De veroorzaker is meteen na het ongeval doorgereden. Hij reed in een grijze Volkswagen bestelbus, waarvan een Poolse kentekenplaat op de plaats van de aanrijding achter bleef. De politie verstuurde aan deelnemers aan SMS-Alert een bericht et het verzoek om uit te kijken naar het voertuig. In totaal kregen 2968 het politiebericht op hun mobiele telefoon binnen. Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto's van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok