001  


 

 

Bij een eenzijdig verkeersongeval gisteravond in de Heuvelstraat raakte een 25-jarige automobilist uit Oirschot bekneld in zijn voertuig. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het Elisabeth Ziekenhuis. Omdat het vermoeden bestaat dat het slachtoffer onder invloed van alcohol verkeerde werd van hem een bloedmonster afgenomen.
De hulpdiensten spoedden even voor 21.30 uur gisteravond, na een ontvangen melding van een ernstig verkeersongeval, naar de Heuvelstraat. Daar trof de politie op diverse locaties onderdelen van een personenauto aan. Op de kruising met de Servennenstraat stond een gedeelte van een auto met daarin het slachtoffer die bekneld zat. Medewerkers van de brandweer bevrijdden de man uit zijn benarde positie waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De vermoedelijke toedracht, na een onderzoek uitgevoerd door de verkeersanalisten is dat de man als bestuurder van de auto in een bocht in de Heuvelstraat de macht over het stuur verloor. Het lukte hem niet meer de auto te corrigeren waarna de auto tegen een boom botste. Het voertuig schoof vervolgens door en kwam op de kruising tot stilstand kwam.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok