Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2015 04 26 165612 Tilburg Bartokstr dodevrouw woningFoto: Monique Haverhals

Beelden FPMB - Erik Haverhals

Dode vrouw in flatwoning
Laatste update: 26-04-2015 18:36 uur
Tilburg - In een flatwoning aan de Bartokstraat is zondagmiddag 26 april 2015 na een melding een dode vrouw aangetroffen. De politie houdt rekening met een misdrijf. De technische recherche stelt daarom een uitgebreid sporenonderzoek in.
De identiteit van het slachtoffer staat nog niet vast, mogelijk gaat het om de bewoonster van het pand. Er is inmiddels een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) met 15 rechercheurs opgeroepen Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat er een verband is met het steekincident dat zondagmiddag eveneens in Tilburg Noord werd gemeld.

Aanhouding 19-jarige Tilburger vanwege dode vrouw in flat
Laatste update: 27-04-2015 12:30 uur
Tilburg - De politie heeft maandagmorgen 27 april 2015 in het onderzoek naar de dode vrouw die zondagmiddag dood werd aangetroffen, in een flatwoning aan de Bartokstraat, een 19-jarige Tilburger in zijn woning aangehouden.
Zondagmiddag werd na een melding in een flatwoning aan de Bartokstraat een dode vrouw aangetroffen. De melding en omstandigheden waaronder zij is aangetroffen wijzen op een geweldsmisdrijf. Het gaat vermoedelijk om de 68-jarige bewoonster, dit is echter nog niet formeel vastgesteld.

Onderzoek
De technische recherche heeft in de flat een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Na het aantreffen van het stoffelijk overschot werd ook een Team Grootschalig Onderzoek met 15 rechercheurs opgeroepen. Er is een buurtonderzoek gehouden. Rechercheonderzoek zette de politie op het spoor van een 19-jarige Tilburger. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht. Hij wordt in verzekering gesteld. Zijn woning wordt onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht.

 

 

 

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok