Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Uitslaande brand op militair terrein in Dongen
DONGEN - In een vrijstaand pand op een militair terrein aan de Kanaalstraat in Dongen is vrijdagmiddag brand uitgebroken. Dat meldt een woordvoerster van de brandweer. Er was niemand in het pand aanwezig toen de brand ontstond.

Benedicte Bombala 05-08-22
De brand brak uit rond 14.55 uur. De brandweer meldde rond 15.55 uur dat de brand onder controle was. Het nablussen gaat nog wel een tijd duren. Volgens de brandweer is wel vast de watertoevoer vanuit het kanaal stopgezet en komt de weg weer vrij voor verkeer.

Groot watertransport
Onder meer een hoogwerker en groot watertransport werd ingezet voor watertoevoer op het terrein. Het grote watertransport kan meer water vervoeren dan de gebruikelijke tankautospuit.

Ook werd er water uit het kanaal gehaald. Daarvoor kwam er een slang over de weg te liggen bij de Kanaaldijk Noord. Het overige verkeer werd daaromheen geregeld.

Rook slaat neer
De woordvoerster adviseert omstanders om uit de rook te blijven. ‘De zwarte rook van de brand aan de Kanaalstraat te Dongen slaat neer op de Kanaaldijk. Ervaart u overlast, blijf uit de rook en sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit’, aldus de brandweer.
Bron: bd.nl

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok