001  


 

 

Politie onderzoekt schietincident
Bij een schietincident raakte donderdagavond op de Ringbaan Noord een 28-jarige Tilburger gewond. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis. Daar heeft de politie hem op verdenking van mogelijke betrokkenheid aangehouden. De aanleiding en de exacte toedracht tot het incident is nog niet duidelijk.
Kort voor middernacht ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een schietpartij op straat op de parallelrijbaan van de Ringbaan Noord. Agenten troffen aan de zuidzijde de gewonde 28-jarige Tilburger aan. De man is direct overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand bleek na onderzoek niet levensbedreigend. Agenten zetten de omgeving af en startten een uitgebreid onderzoek. Tijdens dit onderzoek werd het arrestatieteam ingezet. Het team betrad een woning aan de Ringbaan Noord. Controle wees uit dat er niemand aanwezig was. In de nabije omgeving van de woning trof de politie een auto aan die een mogelijke rol bij het incident heeft gespeeld. Technische rechercheurs stellen in de loop van de ochtend een sporenonderzoek in de auto in. Uit de eerste onderzoeksresultaten heeft de politie het slachtoffer aangemerkt als verdachte. Hij is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok