Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

Jongetje (10) komt om het leven na ernstig ongeluk met motorrijder in Drunen, vlaggen in straat halfstok
VIDEODRUNEN - Een 10-jarig jongetje uit Drunen is vrijdagavond om het leven gekomen na een botsing met een motorrijder op de Bosscheweg in Drunen. De motorrijder raakte ernstig gewond.

Vermoedelijk reed het kind op een mini-crossmotor, laat een woordvoerder van de politie weten. Hij reed vermoedelijk met de kindermotor op de weg en kwam in botsing met de motorrijder. ,,Wat daar precies is gebeurd, wordt op dit moment onderzocht.”
De botsing gebeurde rond 19.30 uur en ging volgens omstanders erg hard. De motorrijder kwam zo’n twintig meter verderop terecht.
De slachtoffers werden ter plaatse gereanimeerd door de hulpverleners. Voor de jongen mocht dat helaas niet meer baten. De motorrijder is met zeer ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Ravage
Op de plaats van het ongeluk is het een ravage, er liggen brokstukken en onderdelen over de weg verspreid. De mini-motor van de jongen vloog na de botsing in brand.
Er is nog veel onduidelijk over de exacte toedracht. De politie praat met getuigen en doet technisch onderzoek.

Buurtvlaggen
In de buurt van het ongeluk hangen de vlaggen een dag nadien halfstok. Het 10-jarige slachtoffer woonde in de omgeving van de Bosscheweg. De buurtvlaggen zouden vandaag al worden uitgehangen vanwege de geboorte van een kind in de buurt. Nu hangen de vlaggen halfstok.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok