001  


 

 

Politie onderzoek dodelijk verkeersongeval
Bij een frontale aanrijding tussen een personenauto en een vrachtauto is vanmorgen op de Burgemeester Bechtweg is een 47 jarige automobilist uit Valkenswaard om het leven gekomen. Het 47 jarige slachtoffer reed rond 08.30 uur als bestuurder in een auto over de Burgemeester Bechtweg, komende uit de richting van het Hazennest en gaande in de richting van de Midden Brabantweg. Door onbekende oorzaak kwam zijn auto op de linker weghelft terecht en botste frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen, die bestuurd werd door een 57 jarige inwoner uit Goirle. Ten gevolge van de aanrijding kantelde de vrachtwagen en kwamen beide voertuigen in de berm tot stilstand. Omstanders hebben getracht direct hulp te bieden wat voor de 47 jarige automobilist niet meer mocht baten. De Goirlenaar raakte ten gevolge van de aanrijding niet gewond. Bureau slachtofferhulp werd voor deze bestuurder in kennis gesteld.
De politie zette direct na het ongeval een deel van de Burgemeester Bechtweg af en leidde het ochtendverkeer om. Naast het opnemen van een getuigenverklaring stelden verkeersanalisten een sporenonderzoek in. Rond het middaguur werd de afzetting opgeheven zodat het verkeer weer de vrije doorgang kreeg.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok