001  


 

 

Automobilist (22) ramt woning
Een 22-jarige automobilist uit Loon op Zand is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man reed rond 10.15 uur vanuit Tilburg over de Kasteellaan, in de richting van het dorp. Bij een inhaalmanoeuvre raakte de man de macht over het stuur kwijt en knalde tegen een lichtmast. Vervolgens raakte hij de gevel van een woning die dicht langs de weg staat. Een grote hoek van het pand, ter hoogte van de huiskamer, werd totaal vernield. De bewoner was op het moment van het ongeval niet thuis.
Het slachtoffer is overgebracht naar het Twee Stedenziekenhuis in Tilburg; zijn letsel leek, voor zover bekend, mee te vallen. De auto is compleet vernield. Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant hebben een onderzoek ingesteld. De brandweer heeft de bouwkundige staat van de woning onderzocht. Daarbij is afgesproken dat de eigenaar eventuele maatregelen neemt.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok