Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

Familie Hoefnagel krijgt voor derde keer met extreem geweld te maken: ‘Zo gaan er nog een keer doden vallen’
SPRANG-CAPELLE - De beschieting van een woning in Sprang-Capelle gisternacht blijkt de derde keer dat iemand van de familie Hoefnagel wordt belaagd. Over de achtergrond van het geweld wil niemand iets kwijt. Dit keer gaat het om een zus, die ogenschijnlijk niks met de hele zaak te maken heeft.
De televisie aan gruzelementen. Een stuk uit de salontafel geslagen. Gordijnen aan flarden. Gaten in de schoorsteen en stucwerk. Het zijn de stille getuigen van een nachtmerrie: in de nacht van vrijdag op zaterdag werd het huis van Bert Werther en Anneriet Hoefnagel aan de Nieuwevaart in Sprang-Capelle beschoten.

Escalatie
In het recente verleden is de broers van Anneriet, Dirk en Albert, hetzelfde overkomen. Wat daaraan ten grondslag ligt, daarover willen ze niks kwijt. Dit in verband met het politieonderzoek. ,,Maar dat deze keer ook het huis van mijn zus is beschoten, betekent dat de boel escaleert”, zegt Dirk. ,,Mijn zwager en zus staan er namelijk helemaal buiten.”
Al met al vreet alles aan de gemoedsrust van de familie Hoefnagel. Albert: ,,Ik slaap met één oog open. We zijn het hartstikke zat, er móet een eind aan komen.” Dirk: ,,Het wordt steeds erger. Als dit zo doorgaat, gaan er nog een keer doden vallen.”

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok