001  


 

 

 

Twee mensen uit 's-Gravenmoer zijn vrijdagavond 13 november gewond geraakt bij een verkeersongeval in hun woonplaats.
Rond 20.00 uur raakte hun auto van de rijbaan op de Waspikseweg en botste tegen een boom. De bestuurder (27) werd door de klap uit de auto geslingerd en belandde op het wegdek. Vermoedelijk heeft hij zijn autogordel niet omgehad. Hij was bij kennis maar had duidelijk veel pijn. De vrouw (24) zat bekneld op de passagiersstoel. Ook zij was goed aanspreekbaar, maar zij zat klem in de auto. De brandweer had haar wekelijkse oefenavond en was dus zeer snel ter plaats. Het vrouwelijke slachtoffer is vervolgen door de brandweer uit de auto geknipt. De trauma heli is ook nog gekomen ter assistentie van de beide ambulances.
De man is naar het Tweestedenziekenhuis vervoerd vanwege een bekkenfractuur. De vrouw ligt in het Elisabethziekenhuis en heeft linkerarm gebroken. Verder had ze een verwonding aan haar bovenbeen.
In het ziekenhuis heeft een GGD-arts een bloedproef van de bestuurder afgenomen om te onderzoeken of er alcohol (en in welke mate) in het spel is geweest.
De slachtoffers konden niet vertellen wat er precies gebeurd was. Ook zijn er nauwelijks sporen aangetroffen die de toedracht kunnen verduidelijken. Een verkeersongevalanalist van de politie Midden en West Brabant heeft op de plaats van het ongeval nog wel een onderzocht ingesteld. Het bloedmonster van de verdachte wordt in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op het alcoholpromillage.
De auto van het stel was total-loss.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok