Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Grote brand bij voormalige kantine voetbalvereniging NOAD in Tilburg
TILBURG - Bij de voormalig kantine van voetbalvereniging NOAD in Tilburg is zaterdagochtend een brand uitgebroken. Het gebouw is bijna volledig uitgebrand. Inmiddels is de brand onder controle. In de omgeving liggen as- en roetdeeltjes, die zijn volgens de veiligheidsregio ongevaarlijk.

Timo Akkermans 13 aug. 2022
De brand ontstond rond 05.10 uur bij de leegstaande voetbalkantine, gelegen aan de Melis Stokestraat. Volgens de veiligheidsregio moest de brandweer snel optreden vanwege de droogte, de bebossing op het omliggende terrein en de dichtbijgelegen woonwijk.

De brandweer kreeg met drie tankautospuiten de brand onder controle. Met een speciaal voertuig kon er voor watervoorziening uit het kanaal worden gezorgd. De hulpdiensten zullen nog bepaalde tijd nodig hebben voor het nablussen.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Van het gebouw is niet veel overgebleven.
Bron: bd.nl

 

AANVULLING / UPDATE - Tijdens de grote brand in Tilburg is, door het fors neerdalen van roetdelen, de Ringbaan Oost afgesloten
Erik Haverhals
De brand in de leegstaande voetbal kantine is onder controle.
Er ligt een heel spoor met roetdelen door de wijk tot en met de Ringbaan Oost. De Ringbaan Oost is afgesloten totdat de omgeving is schoongemaakt
De gemeente zet een veegwagen in om bij te staan met het opruimen.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok