002


 

 

Ernstig verkeersongeval in Waalwijk
Een motorrijder is vanmiddag overleden aan de gevolgen van een ernstig verkeersongeval op de Midden Brabantweg Hij werd in zeer zorgelijke toestand met een ambulance afgevoerd naar het St Elisabethziekenhuis in Tilburg. Inmiddels is zijn overlijden bevestigd. Personeel van de traumaheli heeft ter plaatse assistentie verleend. De motorfietser kwam in aanrijding met een bestelbus. Vermoedelijk is de motorrijder vanaf de A-59 de Midden Brabantweg richting Tilburg opgereden. Ter hoogte van de meubelboulevard is hij op de kruising in aanrijding gekomen met een bestelauto die vanuit de richting van Tilburg kwam en vermoedelijk links af wilde slaan. Sporenonderzoek zal echter uit moeten wijzen of dit inderdaad zo is. De personalia van het slachtoffer kunnen nog niet vrijgegeven worden, omdat familie nog moet worden geïnformeerd.

 

Motorrijder overlijdt na verkeersongeval in Waalwijk (update)
Een motorrijder, een 24-jarige man uit Oost en West Middelbeers, is zaterdagmiddag overleden aan de gevolgen van een ernstig verkeersongeval op de Midden Brabantweg Hij werd in zeer zorgelijke toestand met een ambulance afgevoerd naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg. Personeel van de traumaheli heeft ter plaatse assistentie verleend. De motorfietser kwam in aanrijding met een bestelbus. Vermoedelijk is de motorrijder vanaf de A-59 de Midden Brabantweg richting Tilburg opgereden. Ter hoogte van de meubelboulevard is hij op de kruising in aanrijding gekomen met een bestelauto, bestuurd door een 32-jarige Waalwijker, die vanuit de richting van Tilburg kwam en vermoedelijk links af wilde slaan (richting landgoed Driessen). Er is een sporenonderzoek ingesteld. Ook zijn vier getuigen gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het verkeersongeval.

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok