Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2018 03 28 7246 Sprang Capelle Tilburgseweg gaslekFoto's: FPMB Erik Haverhals

Beelden FPMB Erik haverhals

Man krijgt giftig shot gas binnen na gaslek Sprang-Capelle, huizen en rijschool ontruimd
SPRANG-CAPELLE – Een man heeft woensdagochtend op de Tilburgseweg in Sprang-Capelle een zeer giftige gaslucht ingeademd. Dat gebeurde toen er tijdens graafwerkzaamheden per ongeluk een gasleiding werd geraakt en er zo een gaslek ontstond. Enkele huizen en een rijschool in de omgeving zijn uit voorzorg ontruimd.
De man raakte na het inademen van het gas direct buiten bewustzijn. Ooggetuigen haalden het slachtoffer uit de gegraven kuil waarin hij zat en legden hem in een stabiele houding. Hij was echter met geen mogelijkheid wakker te krijgen.

Trauma-arts
Daarop werden de hulpdiensten gealarmeerd. Die kwamen met spoed ter plekke, waaronder twee ambulances, een brandweerwagen en een traumahelikopter. Het slachtoffer is in het bijzijn van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht.Tijdens de graafwerkzaamheden voor een woning werd er per ongeluk een gasleiding onder een geasfalteerd fietspad geraakt. Daarop ontstond er een gaslek. Medewerkers van Enexis zijn met man en macht bezig om het gat te dichten.
De Tilburgseweg blijft de komende uren afgesloten voor onderzoek. Op dit moment zitten ongeveer zeven aansluitingen

Alle gepubliceerde artikelen

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok